10.1.13

Under construction

Jeg har sådan lyst til at give bloggen et nyt look! Derfor vil jeg de næste par dage lege lidt med bloggens udseende - og forhåbentlig nå frem til noget, der passer bedre til mine tanker og kreative påfund. Jeg håber, at I vil bære over med mig :-)

Ris og ros modtages gerne!

6 kommentarer:

  1. Syntes det ser rigtig godt ud allerede :)
    Dog kunne jeg personligt godt blive lidt irriteret over at din e-mail er en del af et billede og derfor ikke kan kopiers og indsættes i et mail program hvis man skulle skrive til dig.. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne Sofie!
      Fedt, at du kan lide det - Du er jo en ekspert på det her område :-) Super god pointe med mailadressen - har allerede "flyttet" den ud. Kan bare ikke få teksten større, uden at ændre det på hele bloggen - Lidt træls.
      /Sandra

      Slet
  2. Det ser godt ud. Du skulle vel tilfældigvis ikke ligge inde med et "før" billede? Synes det er ret sjovt at se 'før-og efter'-billeder, når man laver blogdesignet om. Så er der også noget at kigge tilbage på.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Frk. Smed :-) Nej, det havde jeg self ikke tænkt på! Men jeg har alle "elementerne" fra det tidligere design, og jeg havde tænkt at lave et før/efter indlæg med dem. Men det andet havde måske været bedre, hvis jeg havde husket et billede af det samlede udseende :-)
      /Sandra

      Slet
  3. Det vil jeg glæde mig til at se, jeg har også selv lige givet min blog en lille makeover:-) Forandring fryder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Helena!
      Ja, forandring fryder - og så er det jo sjovt at lege med :-)

      Slet

Jeg elsker kommentarer! Tak fordi du vil være med :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...